MENU

Εκεί που οι εξαντλητικές δίαιτες και η άσκηση δεν μπορούν πλέον να βοηθήσουν, το BodyTite έρχεται να εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα στην απαλλαγή από το επίμονο λίπος και την κυτταρίτιδα, αφήνοντας παράλληλα την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται, λεία και σφριγηλή.

Όπως δηλώνει και η ονομασία του (tite εκ του tight), τo ΒodyTite, αποτελεί μία νέα επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής και σύσφιξης του σώματος.

Μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδο λιπόλυσης, η οποία χάρη στη χρήση ραδιοσυχνοτήτων (Radio Frequency Assisted Lipo Tightening), αφαιρεί το περίσσειο λίπος στις περιοχές του σώματος που το τοπικό πάχος και η χαλάρωση συνυπάρχουν, προσφέροντας παράλληλα εκπληκτικά αποτελέσματα σμίλευσης και σύσφιξης.

Bodytite – Σύσφιξη και λιποαναρρόφηση ταυτόχρονα

Το BodyTite χρησιμοποιώντας την σύγχρονη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία RFAL, αναπτύσσει  θερμοκρασία στους 38 βαθμούς κελσίου, η οποία με την σειρά της οδηγεί με ήπιο τρόπο στο λιώσιμο του λίπους. 

Ακολούθως, με την χρήση μίας μικρής κάνουλας, το λίπος αποβάλλεται από το σώμα, μέσω μιας μικροσκοπικής τομής μεγέθους 2-3 χιλιοστών. 

Να σημειώσουμε, πως το σημείο του σώματος στο οποίο πραγματοποιείται η συγκεκριμένη τομή είναι προσεκτικά επιλεγμένο ώστε να είναι δυσδιάκριτο.

Με την  χρήση του BodyTite και την διαδικασία διάλυσης του λίπους να προηγείται, η λιποαναρρόφηση προκαλεί ελάχιστους τραυματισμούς, μειώνοντας σε μεγάλο βαθμό τον όποιο μετεγχειρητικό πόνο, τις μελανιές, το οίδημα, καθώς και την διάρκεια της ανάρρωσης.

Επιπλέον, με την θερμοκρασία που αναπτύσσεται, προκαλείται θερμική διέγερση εις βάθος των ιστών, πράγμα το οποίο επιφέρει συρρίκνωση και συστολή του δέρματος, διέγερση των ινοβλαστών και παραγωγή κολλαγόνου, διαδικασία που οδηγεί  σε εντυπωσιακά μετεγχειρητικά αποτελέσματα σύσφιξης.

Περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται και διάρκεια

Οι περιοχές στις οποίες μπορεί να εφαρμοστεί το Bodytite είναι οι ακόλουθες:

 • Κοιλιά
 • Γοφοί
 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Πλάτη
 • Γόνατα
 • Βραχίονες (μπράτσα)

Καθώς αποτελεί μία ελάχιστα επεμβατική χειρουργική πράξη, πραγματοποιείται με ελαφριά μέθη ή τοπική αναισθησία στον ασφαλή χώρο του ιατρείου. Η διάρκεια της δεν ξεπερνά τα 15 λεπτά για κάθε περιοχή ενδιαφέροντος.

Αποθεραπεία & αποτελέσματα

Με την ολοκλήρωση της θεραπείας, ο ασθενής είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι του και σύντομα στις καθημερινές του δραστηριότητες, ένα διάστημα το οποίο υπολογίζεται μεταξύ 3-7 ημερών μετά το πέρας της θεραπείας. Αυτό φυσικά εξαρτάται παράλληλα από τον αριθμό των περιοχών στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Για μερικές ημέρες, είναι αναγκαίο να φοράει έναν ελαστικό κορσέ. Με την απαραίτητη καθοδήγηση και του γιατρού του, σύντομα θα είναι σε θέση να ξεκινήσει και πάλι οποιαδήποτε φυσική άσκηση.

Τα αποτελέσματα του Bodytite είναι άμεσα ορατά, ενώ θα συνεχίζουν να βελτιώνονται για διάστημα μεταξύ των 6-12 εβδομάδων μετά το πέρας της θεραπείας.

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων καθορίζεται και από τις μελλοντικές επιλογές του ασθενούς σχετικά με την άσκηση αλλά και τις καθημερινή διατροφή που ακολουθεί.

Είμαι ο κατάλληλος υποψήφιος;

Το Bodytite δεν αποτελεί μέθοδο απώλεια βάρους. Για τον λόγο αυτό ο κατάλληλος υποψήφιος δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 8 κιλά από το ιδανικό του βάρος. 

Επιπλέον, χρειάζεται να διατηρεί σταθερό το βάρος του, να διαθέτει καλή γενική κατάσταση υγείας, να στοχεύει στην σμίλευση της σιλουέτας του χωρίς όμως την ταλαιπωρία αλλά και το αυξημένο κόστος κάποιου χειρουργείου.

Πλεονεκτήματα θεραπείας Bodytite

Συνοπτικά τα οφέλη της θεραπείας Bodytite έχουν ως εξής:

 • Σημαντική σύσφιξη της επιδερμίδας ως και 40%
 • Γρήγορη αποθεραπεία
 • Χωρίς ουλές
 • Λιγότερος πόνος, μελανιές & οίδημα
 • Λιπογλυπτική
 • Λιποαναρρόφηση
 • Σύγχρονη & κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία RFAL

 

error: Content is protected !!