MENU

To Vaser 4D High Definition είναι η τελευταία λέξη στη λιποαναρρόφηση. Η τοπική συσσώρευση λίπους σε ορισμένα σημεία του σώματος αποτελεί ένα δύσκολο πρόβλημα για γυναίκες και άντρες. Η σχέση της με την παχυσαρκία δεν είναι δεδομένη. Aκόμα και αδύνατα άτομα υποφέρουν από το λεγόμενο “επίμονο τοπικό πάχος”. Έτσι, οι άνδρες παραπονούνται συχνότερα για την “κοιλίτσα” που δε φεύγει με τίποτα. Oι γυναίκες αντίστοιχα για τα ψωμάκια. Πέρα από το αισθητικό πρόβλημα που δημιουργεί αυτό το τοπικό λίπος, συχνά προκαλεί δυσκολίες στην επιλογή των αγαπημένων μας ρούχων καθώς και στην άνετη, έντονη καθημερινή κίνηση.

Ο Δρ. Νικόλαος Σγούρος, εφαρμόζει με εξαιρετική επιτυχία τη μέθοδο λιποαναρρόφησης Vaser 4D High Definition. Tην πλέον εξελιγμένη και πρωτοποριακή μέθοδο λιπογλυπτικής με σκοπό την εντυπωσιακή διαμόρφωση του σώματος στον άντρα και στη γυναίκα.

Η νέα αυτή μέθοδος διαφέρει κατά πολύ από την κλασσική λιποαναρρόφηση. Αντιμετωπίζει το σώμα σαν ένα ενιαίο σύνολο και όχι τις επιμέρους περιοχές μεμονωμένα. Η διαδικασία θυμίζει τη σμίλευση ενός υπέροχου αγάλματος από ένα κομμάτι μάρμαρο και αποσκοπεί στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής των μυών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, όπως το VASER® και η Vibrasat Pro® Power Assisted Liposuction, απομακρύνεται το περιττό λίπος με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδειχθεί η γράμμωση, ή αλλιώς τα λεγόμενα “6-packs” στον άνδρα και οι υπέροχες πλαϊνές αύλακες και η “champagne groove” στη γυναικεία κοιλιά, οι καμπύλες των μπράτσων και των γλουτών, αλλά και η αθλητική αισθητική της πλάτης.

Before-After

Αληθινό αποτέλεσμα, 3 μήνες μετά, VASER 4D lipo κοιλιάς με τοπική αναισθησία, Δρ Ν. Σγούρος

Τι είναι η τεχνολογία Vaser;

Η συσκευή VASER® χρησιμοποιεί την τεχνολογία των υψίσυχνων υπερήχων για να ρευστοποιήσει τις αποθέσεις λίπους. Η μοναδικότητα στο μηχανισμό δράσης της έγκειται στην ελαχιστοποίηση του οιδήματος και των εκχυμώσεων μετεγχειρητικά. Ταυτόχρονα, προκαλεί ενεργοποίηση των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη της περιοχής όπου εφαρμόζεται. Έτσι, μας βοηθά να αντιμετωπίσουμε σε σημαντικό βαθμό ένα από τα μεγάλα προβλήματα της λιποαναρρόφησης, τη χαλάρωση των περιοχών όπου αφαιρούνται μεγάλες ποσότητες λιπώδους ιστού. Επιπλέον, σε συνδυασμό με τις αρχές της τεχνικής SAFE Lipo®, το Vaser πρακτικά εξαφανίζει την πιθανότητα εμφάνισης των περιβόητων “ανωμαλιών” μετά από την κλασική λιποαναρρόφηση, οι οποίες εμφανίζονταν με τη μορφή οζιδιών ή “κυμάτων” πάνω στην επιφάνεια του δέρματος.

Τι κάνει την συνολική τεχνική της 4D High Definition Lipo τόσο ιδιαίτερη;

Κατ’ αρχάς, το concept της καλλιτεχνικής αντιμετώπισης του ανθρώπινου σώματος. Ο Δρ. Σγούρος αφιερώνει άφθονο χρόνο στις προεγχειρητικές συνεδρίες για να μελετήσει την ανατομία σας, το παιχνίδι του φωτός με τη σκιά στο σώμα σας. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα οδηγήσουν στον εξατομικευμένο σχεδιασμό του σωστού για εσάς χειρουργικού πλάνου.

Δεύτερον, κατά τη διάρκεια του χειρουργείου εφαρμόζονται αισθητικοί κανόνες και μέτρα της τέχνης της γλυπτικής σε συνδυασμό με τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες των υπερήχων – Vaser και της υψίσυχνης παλμικής δόνησης – Vibrasat pro® PAL. Οι υπέρηχοι διασπούν τον συνδετικό ιστό ανάμεσα στα λιποκύτταρα. Πρακτικά, το λίπος ρευστοποιείται και οι λιποαποθήκες κινητοποιούνται, με έναν ατραυματικό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο, ο οποίος μειώνει δραστικά την καταστροφή των ιστών. Ελαχιστοποιούνται έτσι οι μετεγχειρητικοί μώλωπες, ο πόνος και το οίδημα.

Λιπομεταφορά!

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι ότι όλες οι παραπάνω τεχνικές και η τεχνολογία μας επιτρέπουν να κρατάμε το λίπος ζωντανό! Έτσι επιλέγουμε σχεδόν πάντοτε τη λιπομεταφορά, ώστε, αφού αφαιρέθηκε από τα σημεία που περίσσευε, να προστεθεί το λίπος εκεί που λείπει. Πετυχαίνουμε έτσι την ανόρθωση των γλουτών, την φυσική αυξητική του στήθους στη γυναίκα ή τον τονισμό των κοιλιακών στον άνδρα. Η ειδική αντλία τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε για την έγχυση του λίπους, μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε την πλέον πρωτοποριακή τεχνική του Expansion Vibration Lipofilling (EVL). Με απλά λόγια, το λίπος δεν εγχύεται με τον παραδοσιακό χειροκίνητο τρόπο, αλλά μέσω του συστήματος παλμικής δόνησης. Αυτό δημιουργεί “μικροσταγονίδια” λιπομοσχεύματος. Tο κάθε ένα από τα οποία τοποθετείται στη δική του μικρή “τσεπούλα” ιστού. Αυτό αυξάνει τα ποσοστά πρόσληψης του λίπους και βελτιστοποιεί το μετεγχειρητικό αποτέλεσμα της λιπομεταφοράς.

Γιατί να επιλέξετε την 4D λιποαναρρόφηση;

H 4D λιποαναρρόφηση είναι πραγματικά το μέλλον της λιποαναρρόφησης αφού καθιστά δυνατή την ανάδειξη και προβολή της υποκείμενης μυϊκότητας του σώματος. Το λίπος αφαιρείται ανατομικά. Tο σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι μπορούμε να προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα ώστε να διαμορφώσουμε γράμμωση και το σχήμα που θέλουμε όχι μόνο στην κοιλιακή χώρα (γράμμωση 6-pack), αλλά και στους βραχίονες, το στήθος, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα ισχία και την πλάτη μεταμορφώνοντας και βελτιώνοντας το σώμα σε μόνιμη βάση.

Που πραγματοποιείται η επέμβαση;

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε νοσοκομειακό περιβάλλον με ολική αναισθησία ή μέθη στις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Ο ασθενής μετά το πέρας νιώθει μια μικρή ενόχληση (σαν μυικό πιάσιμο) αλλά όχι πόνο, χάρη στο ειδικό μίγμα τοπικών αναισθητικών που χρησιμοποιούμε. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι σύντομος ενώ μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του (γραφείου) σχεδόν από την επόμενη ημέρα. Στις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες επιστρέφουμε με μέτρο από τη δεύτερη με τρίτη εβδομάδα μετά το χειρουργείο. Στις 4-6 εβδομάδες η επιστροφή στο σύνολο των καθημερινών συνηθειών μας είναι πλήρης!

Πότε θα δω το αποτέλεσμα;

Το αποτελέσματα είναι εκπληκτικά! Η αλλαγή είναι εμφανής από την πρώτη μετεγχειρητική ημέρα και οι τομές είναι τόσο μικρές που θεωρούνται αθέατες μετά από μικρό διάστημα. Όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου ένα μήνα μετά την επέμβαση, καθώς τα οιδήματα υποχωρούν σταδιακά.

Αφήνει σημάδια;

H 4D high definition λιποαναρρόφηση δεν αφήνει ούτε μεγάλες, ούτε αντιαισθητικές ουλές. Θα υπάρχουν 3-5 “stealth” σημάδια (3-4 χιλιοστά) στις περιοχές εισόδου της ειδικής κάνουλας. Tα οποία θα βρίσκονται σε σημεία που καλύπτονται εύκολα με το ρουχισμό, τα εσώρουχα ή το μαγιό. Aνάλογα με την περιοχή που αντιμετωπίστηκε. Κατά τους πρώτους μήνες τα σημάδια αυτά είναι ελαφρώς ερυθρά αλλά στη συνέχεια ασαφοποιούνται και “σβήνουν” με αποτέλεσμα να μην προκαλούν καμία αισθητική αλλοίωση.

Το Vaser® και η 4D high definition λιποαναρρόφηση βελτιώνουν την κυτταρίτιδα;

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα με διττή αιτιολογία. Μπορεί να εμφανιστεί είτε ως αποτέλεσμα υπερβολικού τοπικού πάχους. Eίτε ως συνέπεια της χαλάρωσης. Αν η κυτταρίτιδα σας οφείλεται στην πρώτη αιτία τότε η λιποαναρρόφηση εν γενεί δεν αποτελεί λύση. Στη δεύτερη, ωστόσο, περίπτωση, η σύσφιξη που προκαλεί το Vaser και τα οφέλη της λιπομεταφοράς (βλέπε BBL – Brazilian Butt Lift) με την ανόρθωση που προσφέρει μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυτταρίτιδας από χαλάρωση.

Τι θα πρέπει να προσέχω μετά;

Μετεγχειρητικά είναι σημαντικό να φοράτε το ειδικό κορσέ που θα εφαρμόσει ο χειρουργός ήδη από το τέλος του χειρουργείου. Αυτό το ειδικό και εξαιρετικά ποιοτικό ένδυμα βοηθά πολύ στη μείωση του μετεγχειρητικού οιδήματος και εγγυάται μια απροβλημάτιστη περίοδο ανάρρωσης. Η διάρκεια εφαρμογής του είναι 4-6 εβδομάδες.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονίσουμε τη σημασία της σωστής διατροφής και της άριστης ενυδάτωσης μετά το χειρουργείο. Είναι θεμελιώδους σημασίας για τη διατήρηση και την ανάδειξη του αποτελέσματος σας να υιοθετήσετε και να επιμείνετε σε έναν υγιεινό τρόπο διατροφής, άσκησης και ελέγχου του σωματικού βάρους. Με τον τρόπο αυτό θα απολαμβάνετε το νέο σας περίγραμμα και η ευχαρίστηση που αυτό θα σας προσφέρει θα σας ενδυναμώνει στην “προσκόλληση” στον υγιεινό τρόπο ζωής. Bελτιώνοντας τη γενική συνολική σας ευεξία.

Tip: Ενημερωθείτε σχετικά με την ανάρρωση μετά την λιποαναρρόφηση.

 

error: Content is protected !!