MENU

Το Βrazilian Butt-Lift, η επέμβαση αύξησης και ανόρθωσης γλουτών που προσφέρει καλοσχηματισμένους, ανορθωμένους γλουτούς, με όγκο και τέλειο σχήμα, πραγματοποιείται σήμερα, ολοένα και περισσότερο, χωρίς τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης. 

Πως γίνεται η Αυξητική γλουτών με λίπος;

Οι ελάχιστα επεμβατική τεχνική ανόρθωσης των γλουτών είναι η λιπομεταφορά. Το λίπος αφαιρείται από περιοχές του σώματος όπου  βρίσκεται σε περίσσεια και μεταφέρεται στους γλουτούς. Ο στόχος είναι να τους τονώσει και να τους χαρίσει ένα πιο επιθυμητό σχήμα. Έτσι, το περίγραμμα του σώματος διορθώνεται συνολικά. Γίνεται πιο αρμονικό, αφού το λίπος φεύγει από τις περιοχές όπου “ενοχλεί” και μεταφέρεται εκεί που χρειάζεται! 

Το BBL έχει το πλεονέκτημα ότι δεν είναι τόσο επεμβατικό, όσο η τοποθέτηση ενθεμάτων. 

Ωστόσο, και τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέως, που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν για να τονίσουν τα χείλη και τα ζυγωματικά, πλέον περνούν σε άλλες περιοχές του σώματος, όπως στους γλουτούς. Προσφέροντας όγκο και ανόρθωση σε περιοχές όπου άλλοτε έμπαινε μόνο νυστέρι. 

Λιπομεταφορά

Η λιπομεταφορά απαιτεί ένα χειρουργείο διάρκειας περίπου δύο ωρών. Καθώς και αποχή από τις καθημερινές σας δραστηριότητες περίπου για μία εβδομάδα. 

Για την αποφυγή ή τον μετριασμό του οιδήματος απαιτείται επίσης η χρήση ενός κορσέ συμπίεσης για περίπου 3-4 εβδομάδες. Διάστημα που θα χρειαστεί για να επιστρέψετε πλήρως στις δραστηριότητές σας, όπως στην έντονη άσκηση. 

Για περίπου 8 εβδομάδες θα χρειαστεί επίσης να κάθεστε σε ειδικό μαξιλάρι και να κοιμάστε μπρούμυτα για 2 εβδομάδες.

Μοναδικό μειονέκτημα της λιπομεταφοράς είναι ότι ένα ποσοστό του λίπους που συλλέγεται και μεταφέρεται επαναπορροφάται από τον οργανισμό. Μειώνοντας κάπως το θεαματικό του αποτελέσματος. Αυτός είναι και ο λόγος που ο χειρουργός πάντοτε “υπερδιορθώνει” στο χειρουργείο. Δηλαδή βάζει λίγο παραπάνω λίπος, ώστε όταν ένα μέρος αυτού απορροφηθεί να μείνει το απόλυτα επιθυμητό. 

Επίσης, το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να επηρεαστεί αν χάσετε ή πάρετε βάρος. Καθώς πρόκειται για ενεργά λιποκύτταρα που “φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν” όπως και τα υπόλοιπα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επανάληψη της διαδικασίας ή η χρήση ενεσίμων θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Γιατί η Αυξητική γλουτών με λίπος είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς;

Ο Δρ Σγούρος εξειδικεύεται και εφαρμόζει τις πλέον επαναστατικές τεχνικές για την πραγματοποίηση ενός BBL. Συνδυάζοντας την επαναστατική τεχνική SAFELipo® με τη δύναμη του VASER και την τεχνική EVL (Expansion Vibration Lipofilling) στη λιπομεταφορά. Πετυχαίνει θεαματικά αποτελέσματα! Και αυτό με τον ύψιστο βαθμό ασφάλειας και ευκολίας και τον ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. 

Υαλουρονικό οξύ

Μπορεί τα αποτελέσματα από τη χρήση των ενεσίμων εμφυτευμάτων υαλουρονικού να μην είναι τόσο αισθητά, ωστόσο μπορούν να προσφέρουν όγκο και να αλλάξουν το περίγραμμα του σώματος.

Τα fillers υαλουρονικού οξέος αποτελούν ιδανική επιλογή για εκείνες τις ασθενείς που δεν ενδιαφέρονται για λιποαναρρόφηση. Που δεν έχουν λιπαποθήκες για την άντληση λιποκυττάρων ή που δεν θέλουν να προχωρήσουν σε κάτι τόσο δραστικό, όπως η χρήση ενθεμάτων γλουτών.

Η χρήση fillers δεν απαιτεί καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Επιτρέπει στην ασθενή να επιστρέψει σχεδόν στο σύνολο των δραστηριοτήτων της την ίδια κιόλας ημέρα.

Εξατομίκευση

Βέβαια και εδώ, όπως σε κάθε ιατρική πράξη, η εξατομίκευση είναι το κλειδί. Η λεπτομερής επικοινωνία μεταξύ γιατρού και ασθενούς, κυρίως για τη διερεύνηση των στόχων και των προσδοκιών του τελευταίου, είναι το σημείο αφετηρίας.

Η επιλογή της κατάλληλης τεχνικής ή και του συνδυασμού τους θα εξαρτηθεί από τους στόχους, από τον χρόνο αποθεραπείας και από το ζύγισμα των “υπέρ και των κατά” καθεμιάς από τις διαθέσιμες τεχνικές.

Tips: Γνωρίστε καλύτερα το Βrazilian Butt-Lift

error: Content is protected !!